KURSSIT JA PAJAT

Joulupaja

KAUNIAISTEN KUVATAIDEKOULUN perinteinen JOULUPAJA järjestetään sunnuntaina 26.11. klo 11–13.15. Ilmoittaudu viimeistään 15.11.

PAJAT: Savipajassa tehdään joulukranssi savesta, 10 €/kranssi. Tonttupajassa pääset tuunaamaan oman tontun 10 €/tonttu. Korttipajassa tehdään hauskoja joulukortteja 5 €. Piparit ja juoma sisältyy pajamaksuun.

Pajamaksut maksetaan ennakkoon. Lähetämme maksutiedot sähköpostiin 16.11. Emme vastaanota käteistä.

Tervetuloa!

Paikka: Kauniaisten kuvataidekoulu. Läntinen koulupolku 1–3 B. granikuvis.fi

Mitä Minikylässä tapahtuu joulun aikaan? Tule MiniMuVikseen kertomaan tarina musiikin ja kuvin.

Minikylän jouluvalmistelut ovat alkaneet ja kummallisia asioita tapahtuu. Tule mukaan pelastamaan tonttujen joulu MiniMuVis -lyhytkurssilla. Minikylä on pienen pieni tonttujen kylä ja siellä puhutaan laulaen, liikutaan tanssien ja maailma nähdään kuvataiteen silmin. Minimuviksen lyhytkurssilla pääset osalliseksi kylän elämään ja luomaan minimusiikkitarinan. 

Kurssilla musiikki ja kuvataide yhdistyvät saumattomasti yhteiseen projektiin. Kuuden kerran kurssi on tarkoitettu 7–10-vuotiaille. Kurssilla puhutaan suomea ja ruotsia. Pst! 12 nopeinta mahtuu mukaan.

Mitä on MuVis? MuVis on iloa, heittäytymistä ja jännittäviä kokeiluja mielikuvituksen ja luovuuden siivin musiikin ja kuvataiteen maailmassa. MuViksessa erilaisia ilmiöitä rohkaistaan tutkimaan ja kokeilemaan monipuolisin, jopa itse keksityin menetelmin. 

MuViksessa tavoitteena on tuottaa kurssin aikana projekti, joka voi olla esimerkiksi musiikkivideo, tilataideteos tai elävä esitys. Työtavat valikoituvat prosessin mukaan, mutta mukana on aina soittoa, laulua, rytmiikkaa, liikettä. Maalausta, piirustusta, rakentelua ja muotoilua toteutetaan projektin mukaan.

Kysy lisää ohjaajilta:

Ulla Hairo-Lax: ulla.hairo-lax@kaumo.fi

Anki Träskelin: granikuvis@granikuvis.fi

Kurssimaksu: 95 € (6 kertaa)

Aloituspäivä: 2.11 klo 15.15–16.45

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 29.10. 

Paikka: Mäntymäen koulun musiikkiluokka

Järjestäjät: Kauniaisten musiikkiopisto (kaumo.fi) ja Kauniaisten kuvataidekoulu (granikuvis.fi)

Peikkoja, pelihahmoja ja hybridirobotteja

KIVAkuvis syysilomakurssilla sukelletaan erilaisten hahmojen maailmaan. Suunnitellaan oma pelihahmo ja rakennetaan romurobotti kierrätysmateriaalista. Tutkitaan Norjan vuorten peikkoja ja rakennetaan minimaailma lasipurkkiin. Sekoitetaan värejä ja painetaan oma pelihahmo tekstiilipainotekniikalla kangaskassiin!

Kurssi on koululaisille (7–10-vuotiaat) 16–20.10. Joka viikonpäivä klo 10–14. Voi osallistua jokaiselle päivälle tai valita sopivat päivät.

PÄIVÄOHJELMA suom/ruots.

Ilmoittautuminen: granikuvis.eepos.fi uutena oppilaana (vihreä banneri).

Lisätietoa: granikuvis@granikuvis.fi puh: 045 1314580

Ohjaajat: Sirkku Ala-Harja sirkku@granikuvis.fi & Minna Lehväslaiho minna@granikuvis.fi

HUOM! Omat eväät mukaan. Päivämaksu, 40 € tai koko viikko 180 €.

Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Viimeinen ilmoittautuminen on 10.10., kurssivahvistus lähetetään 11.10.

Järjestäjä: Kauniaisten kuvataidekoulu, osoite: Läntinen Koulupolku 1-3B, (2 kerros Odenwall) 02700 Kauniainen. www.granikuvis.fi