Kuvataiteen laaja perusopetus

Kauniaisten kuvataidekoulun oppilaaksi voivat hakea 4–18-vuotiaat lapset ja nuoret. Koulussa jo opiskelevat oppilaat ovat haku-, peruutuspaikka- ja ryhmänvaihtotilanteissa etusijalla opintojen jatkuvuuden takaamiseksi. Uudet oppilaat hyväksytään ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä. 


Oppilaspaikat ovat pysyvä, kun ne on kerran otettu vastaan ja näin jatkuvat automaattisesti seuraavalle lukukaudelle ellei niitä erikseen peruta.


Tärkeää: 

Oppilaitos pidättää oikeuden aikataulumuutoksiin. Muutoksista ilmoitetaan aina huoltajille. 

Vajaita opetusryhmiä saatetaan tarvittaessa yhdistää myös kesken lukuvuoden. Jos vaadittava ryhmäkoko ei täyty ennen lukuvuoden alkua, ryhmää ei välttämättä perusteta. 

Oppilaspaikkoja ei myönnetä oppilaille, joiden huoltajilla on maksamattomia maksuja kuvataidekoululle

Ehdot 

Oppilaspaikat ovat pysyviä, kun ne on kerran otettu vastaan ja näin ollen jatkuvat automaattisesti seuraavalle lukukaudelle, ellei niitä erikseen peruta. 

Tämä ilmoittautuminen on sitova. Mikäli teille myönnetään oppilaspaikka, jatkuu se automaattisesti seuraavalle lukukaudelle ja on voimassa siihen saakka, kun se kirjallisesti perutaan jatkoilmoituksen yhteydessä tai opintosihteerille: granikuvis@granikuvis.fi . 

Kirjalliset perumiset tulee tehdä ennen lukukauden alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme toimistokuluja 20 € / oppilas. Jos oppilaspaikka perutaan opetusviikolla 4–6 veloitetaan puolet lukukausimaksusta ja tämän jälkeen perutuksista veloitetaan täysi lukukausimaksu. Peruuttamattomista oppilaspaikoista perimme täyden lukukausimaksun. 

Huomioittehan että ilmoittamatta jättäminen vie oppilaspaikan joltain toiselta, tästä syystä noudatamme seuraavaa käytäntöä:

Lukukauden peruutusmaksu on 20 euroa (toimistomaksu) jos perutuksen tekee ennen kolmatta opetusviikkoa. Opetusviikoilla 4-6 lopettaneilta peritään puolet lukukausimaksusta ja tämän jälkeen lopettaneilta täysi lukukausimaksu. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Osallistuminen Taidekesään ja KIVAkuvis kursseille

Kesäkurssivahvistus ja ohjeet lähetetään sähköpostitse viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Jos kurssi ei toteudu lähetämme peruutustiedon kaikille ilmoittautuneille.


Kurssimaksu on maksettava maksuohjeen annetun viimeisen maksupäivään mennessä.

Sairastapauksissa kurssimaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan. Tällöin pyydämme ottamaan yhteyttä toimistoon.